Een nieuw gebouw voor de kleuters van SBO 'de Dijk'.

WAGENINGEN - Eind 2016 heeft SBO ‘de Dijk’ te Wageningen van de gemeente een budget toegekend gekregen voor vervangende nieuwbouw. De jongste leerlingen van SBO ‘de Dijk’ krijgen op dat moment les in een oud gebouw (ooit als noodbouw neergezet) op het plein van de school.

In Wageningen is er maar één speciale (onderwijs) voorziening; gevestigd op de Marijkeweg. Hier komen onderwijs (SBO 'de Dijk' en SWV RGV), speciale begeleiding van het jonge kind en specialistische buitenschoolse opvang samen. Door de expertise te bundelen is er binnen de gemeente een belangrijke vindplek van expertise. De samenwerking biedt mogelijkheden om expertise te bundelen, een doorgaande leerlijn te bieden en elkaar te versterken.

In de herfstvakantie 2018 krijgt de school een Kleurrijk nieuw gebouw. Gemeente Wageningen zet het kind centraal.

Het nieuwe gebouw heeft op vrijdag 2 november 2018 haar opening gehad. Op deze middag mochten genodigden een kijkje komen nemen in het nieuwe gebouw.

Naast de kleutergroep (Jonge Risico Kind), kun je hier ook de gespecialiseerde peutergroep Dikkie Dik Wageningen vinden en het samenwerkingsverband Rijn & Gelderse Vallei vinden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden