Grote diversiteit bij Goed Gesprek Onder de Linden

Corrie Kuipers, Mark Toxopeus, Bas Buchner, Ben Piepers en Canzone zijn op woensdag 12 december de gasten bij Goed Gesprek Onder de Linden.

WAGENINGEN - Corrie Kuipers heeft afgelopen decennia vele generaties Wageningers begeleid als 'badjuf' in het Sportfondsenbad. Aangezien dit bad een van de meest bezochte recreatieve voorzieningen in Wageningen is mogen we Corrie zonder aarzelen een 'beroemde Wageninger' noemen.'

Ook bekend is Mark Toxopeus. Mark is pianist en behaalde het Master-diploma aan het Amsterdamse conservatorium. In Wageningen kennen we hem onder meer van het Pantarijn, als solist bij het Wagenings Symfonie Orkest en initiatiefnemer van de Arboretumconcerten.

Internationaal vermaard is het Marin, het Maritieme Onderzoeksinstituut aan de Haagsteeg: het 'scheepsbouwkundig proefstation' dat al heel lang een van de grootste 'kennisintensieve' bedrijven van Wageningen. Bas Buchner werkt daar al ruim 27 jaar, hij is er president-directeur en manager Offshore.

Als columnist van dienst deze keer Ben Piepers. Theoloog, ex-pastor van de katholieke kerk aan de Bergstraat, en hooggewaardeerd begeleider van uiteenlopende bezinningsbijeenkomsten.

Aanvang 20.15 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden