Schrijversharten - Martijn Adelmund, Laurens van der Zee, Annie van Gansewinkel - bij de kastjes met dierbare boeken van lezers in de bblthk Wageningen.
Schrijversharten - Martijn Adelmund, Laurens van der Zee, Annie van Gansewinkel - bij de kastjes met dierbare boeken van lezers in de bblthk Wageningen. (Foto: Anneke Rot)

Lezers speeddaten met boeken in de bblthk

Op zaterdag 22 december kunnen lezers speeddaten met boeken in de bibliotheek van Wageningen.

WAGENINGEN - Schrijversharten organiseert dit evenement samen met de bblthk waarbij lezers van 13.30-14.30 uur met elkaar in gesprek gaan over hun dierbare verhalen. Een (lievelings)boek onder de arm is het herkenningsteken voor deelnemers aan de speeddate. Naast gesprekken over boeken zijn er verrassende optredens van Schrijversharten. Martijn Adelmund, Annie van Gansewinkel en Laurens van der Zee laten elk op hun manier hun licht schijnen op lezen en schrijven. De toegang is gratis, inclusief koffie en thee voor de deelnemers.

Speeddaten met boeken maakt deel uit van het project ‘Lees de dagen lichter’ dat Schrijversharten deze decembermaand maakt voor de bblthk. De maand gaat elke dag een van de 24 kastjes open met het lievelingsboek van een lezer en een reflectie daarop door Schrijversharten. Vanzelfsprekend zijn die lezers ook uitgenodigd voor Speeddaten met boeken. Op social media roepen de kastjes veel enthousiaste reacties op, niet alleen van Wageningers maar onder meer ook van bibliotheken in het hele land.

www.bblthk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden