Foto: Salman Ezzammoury

Salman Ezzammoury exposeert in bblthk

Tot en met 31 januari exposeert Salman Ezzammoury in de bblthk zijn nieuwe werk 'Havana, the city in people'. Salman is fotograaf en beeldend kunstenaar. Zijn opleidingen fotografie aan de Fotovakschool in Apeldoorn en grafische technieken aan Sivako in Utrecht, boden een solide technische basis voor zijn huidige werk.

WAGENINGEN - Salman combineert schilderen en fotografie. Moeiteloos heeft hij de overgang van het analoge naar het digitale tijdperk meegemaakt. Via zijn afbeeldingen probeert hij zijn gevoelbeleving tot uitdrukking te brengen. Het gaat vooral om duidelijk te maken wat hij voelt bij zijn ervaring van een moment, van een situatie of van een plek. Het is daarom niet verwonderlijk dat zijn werk een zeer poëtisch karakter dragen en ruimte laat voor de eigen associaties van de kijker.
Salman houdt ervan om te reizen en zo de wereld verder te verkennen. De afgelopen jaren ondernam hij reizen naar onder andere Hong Kong, Japan, IJslanden en Cuba. Ook die reizen resulteerden weer in veel nieuw werk dat op verscheidene exposities in binnen- en buitenland te zien was.
Kijk voor meer informatie op www.salmanezzammoury.com en www.facebook.com/salman.ezzammoury1.

Meer berichten