Foto:

Voetbal is mijn grootste hobby

Naam: Patrick Wesselkamp.
Geboren: Op 29 september 1978.
Woonplaats: Wageningen.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Ik ben getrouwd met Ingrid Molenaar en vader van Angelo en Lorena.
Hobby's: Voetbal is mijn grootste hobby. Ik speel zelf niet meer omdat ik daar simpelweg weinig tijd voor heb. Op zaterdag ben ik graag bij de club om voetbal te kijken.
Opleiding: Mavo, Meao (bank en verzekeringswezen) helaas niet af kunnen maken wegens omstandigheden!
Huidige beroep: Bestuurlijke functie in de logistieke sector (vrachtwagenchauffeur).
Wat vind je leuk aan dit werk: De vrijheid die je nog een beetje hebt, al is de slagroom wel een beetje van de taart. Je word tegenwoordig aan banden gelegd aan allerlei kanten. Je moet voor jezelf er af en toe een uitdaging van maken.
Verder actief: Ben jarenlang trainer/leider geweest met twee andere jongens bij de gezelligste club van Wageningen (WAVV). Sinds kort ben ik jeugdcoördinator geworden bij WAVV samen met Erik Abels. We proberen de jeugd weer een boost te geven zodat er weer wat meer teams ontstaan. Het is een prachtige club waar plezier en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Er wordt veel voor de jeugd georganiseerd en we proberen de kinderen zo goed mogelijk te begeleiden. Mensen hebben vaak al een oordeel over de club, maar kom gewoon eens een kijkje nemen of lekker een keer meetrainen.
Stamcafé: Heb ik nooit echt gehad. Waar het gezellig is en ze hebben een biertje, dan ben ik tevreden!
Favoriete club: Feyenoord en WAVV.
Favoriete krant: AD.
Favoriete CD/muziek: Nederlandstalig.
Favoriete sport: Voetbal en Transport.
Favoriete vakantieadres: Mijn tweede thuis Spanje.
Slecht in: Nee zeggen in bepaalde situaties.
Goed in: Er een schepje boven op doen indien nodig (in positieve zin).
Hekel aan: Liegen en arrogantie.
Spijt van of over willen doen: Ach ja, we hebben allemaal wel iets gedaan waarvan je zeg dat had ik beter niet kunnen doen. Gelukkig komt het meestal wel op zijn pootjes terecht.
Goede voornemens: Proberen om er met de andere kaderleden van WAVV een mooi jaar van te maken, en hopen op een positief resultaat zowel sportief als werving van mensen!
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Wanneer de kinderen groot zijn in Spanje gaan wonen.
Mooiste plekje in Wageningen: Stadion De Wageningse Berg.
Estafettestokje gaat naar: Youri van de Wardt.
Omdat: Hij is een jonge dynamische trainer binnen onze jeugdafdeling. Een jongen die op jonge leeftijd al veel voor de club doet. Ik wil hem zeker een hart onder de riem steken, voor het goede dat hij doet. Fijne jongen om mee te werken en misschien kan hij wat extra's toevoegen aan mijn verhaal.

Meer berichten