Vanaf komende zaterdag nemen de marktkooplieden op zaterdag en woensdag met veel plezier de Proef Wageningen cadeaubon in ontvangst.
Vanaf komende zaterdag nemen de marktkooplieden op zaterdag en woensdag met veel plezier de Proef Wageningen cadeaubon in ontvangst. (Foto: )

Markt doet mee met Proef Wageningen cadeaubon

De Proef Wageningen cadeaubon blijkt een schot in de roos. De lokale cadeaubon kan inmiddels al bij 80 winkels en horecazaken worden ingewisseld. Vanaf zaterdag 2 februari accepteren ook alle marktkooplieden zowel op zaterdag als op woensdag de cadeaubon.

Wageningen - Kaasboer Harold Oskam legt uit waarom hij samen met zijn collega's meedoet: "Wij willen dat de klant in Wageningen meer opties heeft om de bon te verzilveren. Zo versterken we elkaar, en maken we Wageningen centrum completer als winkelgebied. We willen graag dat de klant in Wageningen blijft en de plaatselijke middenstand steunt." Centrummanagers Ilonne Bongers en Robert Frijlink zijn blij met de deelname van de markt: "Het benadrukt het succes van de lokale cadeaubon. Hoe meer winkeliers meedoen, hoe aantrekkelijker het wordt om een cadeaubon aan te schaffen. Want Wageningen blijkt de bon te waarderen. We hebben al een tweede voorraad bij laten drukken. Het is dan ook een superleuk cadeau om te geven en nog leuker om te krijgen!" De Proef Wageningen cadeaubon koop je voor € 10,-. bij de klantenservice van HEMA Wageningen en bij het Heerenstraat Theater.

Meer info op www.proefwageningen.nl/cadeaubon.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden