Iris de Koomen (sopraan) en Karen van Dellen (pianist) zingen en spelen liederen en aria's over de ervaringen van meisjes.
Iris de Koomen (sopraan) en Karen van Dellen (pianist) zingen en spelen liederen en aria's over de ervaringen van meisjes. (Foto: )

Benefietconcert voor Free a Girl in Arboretumkerk

Op vrijdag 8 februari om 20.00 uur wordt in de Arboretumkerk aan het Delhorstpad 6 in Wageningen een benefietconcert gehouden voor Free a Girl. De kerk is open vanaf 19.30 uur.

WAGENINGEN – Iris de Koomen (sopraan) en Karen van Dellen (pianist) zingen en spelen liederen en aria's over de ervaringen van meisjes. Voor de pauze een Duits en Engels repertoire en na de pauze Frans en Italiaans. Iris zal de aanwezigen ook meenemen in de verhalen achter de liederen. Iris en Karen kennen elkaar reeds van het Wagenings Lyceum (nu Pantarijn), waar zij als jonge meiden muzikaal geïnspireerd werden en mede daardoor allebei musicus zijn geworden. Iris is zangeres en zangpedagoog en Karen pianist, pedagoog en dirigent. Zij werken van harte pro deo mee aan dit concert, zodat er zoveel mogelijk geld opgehaald wordt voor Free a Girl. Dit is een internationale organisatie die zich inzet voor het bevrijden van minderjarige meisjes van commerciële seksuele uitbuiting van de meisjes en het bestrijden van straffeloosheid. De kaarten kosten 20 euro p.p, inclusief koffie of thee. De kaarten zijn verkrijgbaar bij Columbus aan de Junusstraat 27a of via e-mail wageningen@soroptimist.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden