Foto: Niek Stam

Zideris 10 jaar

Zideris: 10 jaar eigenzinnige zorg

Op 4 februari viert Zideris haar 10-jarig bestaan. Alle bewoners zijn op deze dag verrast met een feestpakket en een heerlijke taart. Het hele jaar door zijn er feestelijke activiteiten voor bewoners, medewerkers en vrijwilligers zoals carnaval, Rijnpop, een speciaal lustrumcircus en de kersttocht.

Joost Meijs, directeur van Zideris is trots op dit jubileum. "Zideris bruist! In die 10 jaren hebben we veel mooie dingen gedaan en bereikt, samen met de bewoners. Waar ik het meest trots op ben? Dat zij steeds meer mee kunnen gaan doen in hun lokale samenleving. Prachtig is dat!


Zideris is een kleinschalige zorgorganisatie met een eigen gezicht, eigen visie en eigen karakter die vanuit 70 woon-, werk- en dagbestedingslocaties in de regio van Rhenen, Wageningen, Epe, Huis ter Heide, De Bilt, Veenendaal, Mijdrecht en Uithoorn eigenzinnige zorg levert aan 600 mensen met een verstandelijke beperking.

Eigenzinnige zorg betekent het bieden van persoonlijke begeleiding en mensgerichte ondersteuning aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

www.zideris.nl

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden