Annette Vendel (r) overhandigt de cheque aan Frits Mutsaers (Foto: Liliane Fonds).
Annette Vendel (r) overhandigt de cheque aan Frits Mutsaers (Foto: Liliane Fonds). (Foto: )

Cheque van 480,75 euro voor Liliane Fonds

Klanten van Albert Heijn in Wageningen hebben in januari de opbrengst van hun statiegeld(bonnetjes) gedoneerd aan het Liliane Fonds.

WAGENINGEN – Zij gunnen daarmee geluk aan kinderen met een handicap in de armste landen en streken van de wereld. Voor hen betekent geluk: erbij horen, meedoen, naar school gaan, geaccepteerd worden door de omgeving. Kortom, gewoon kind kunnen zijn. Lokale partners van het fonds in Afrika, Azië en Latijns-Amerika regelen goede medische zorg, revalidatie, de juiste school en begeleiding naar werk en inkomen. Ze bouwen aan het zelfvertrouwen van de kinderen.
Annette Vendel van Albert Heijn overhandigde aan Frits Mutsaers van het Liliane Fonds een cheque met de opbrengst van de gehouden statiegeldactie. Met het mooie bedrag van 480,75 euro kan het Liliane Fonds drie kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden een jaar lang helpen. Een bedankje waard aan de klanten voor hun loyale gift voor het geluk van de 90.000 kinderen die het Liliane Fonds helpt en aan de medewerkers van Albert Heijn voor de plezierige samenwerking. Kijk voor meer informatie over de idealen en missie van het Liliane Fonds op www.lilianefonds.nl.

Meer berichten