The Original Fake Trump komt naar Theater Junushoff

Comedian Greg Shapiro, beroemd vanwege zijn Trump-imitaties, reist het land door met zijn theatershow The Madness of King Donald. De show van Shapiro staat garant voor een komische, maar ook therapeutische avond: de comedian presenteert een psychologische survivalgids voor Trump. 'The Original Fake Trump' komt op 20 februari naar Theater Junushoff in Wageningen.

WAGENINGEN - De Amerikaans-Nederlandse acteur en comedian was al bekend van onder andere Boom Chicago, BNR Nieuwsradio en Comedy Central, maar hij werd pas echt wereldberoemd in Nederland toen hij als Trump optrad in de 'Netherlands Second'-video van Arjen Lubach, die viraal ging en wereldwijd meer dan 50 miljoen views kreeg. Na dit enorme succes reist Shapiro nu door het land met zijn show The Madness of King Donald, een avond vol stand-up comedy, met een vleugje improvisatie, geregisseerd door Boom Chicago-collega Michael Diederich.

De voorstelling biedt bovendien een unieke kans voor de gewone Nederlander om kennis te maken met de president van Amerika. Voor degenen die brandende vragen voor de president, is dit de kans.

Kijk voor het bestellen van kaarten en voor meer informatie op de website.

www.gregshapiro.nl.

Meer berichten