Triple B Jazz Combo speciaal gekleed in het thema voor het optreden tijdens de Nieuwjaarsreceptie 2019 van de Gemeente Ede. Thema: 75 Jaar Herdenken en Vieren in Ede.
Triple B Jazz Combo speciaal gekleed in het thema voor het optreden tijdens de Nieuwjaarsreceptie 2019 van de Gemeente Ede. Thema: 75 Jaar Herdenken en Vieren in Ede. (Foto: )

Jazz at the Rhine Town Club

WAGENINGEN - Op vrijdag 22 februari is er om 21.00 uur een optreden van het Triple B Jazz Combo in de Junushoff in Wageningen. Een kaartje kost 10 euro per persoon (leden 5 euro). Liefhebbers van jazz, latin, ballads en blues worden tijdens een spetterend optreden van het Triple B Jazz Combo op hun wenken bediend. De musici nemen het publiek graag mee op hun muzikale reis. Prachtige nummers als The Lady is a Tramp, How Insensitive en Li'l Darlin' trekken in een heerlijke vogelvlucht aan het gehoor voorbij. Het enthousiasme en de spelvreugde van de band worden overgedragen op het publiek, zodat er een wisselwerking ontstaat. Gewoon een avond om van te genieten.

Meer berichten