Kajakles op de Rijn
Kajakles op de Rijn (Foto: WKV 'De Bovenste Polder')

Kajakcursus bij WKV De Bovenste Polder

WAGENINGEN - In maart en april geeft de Wageningse Kano Vereniging ‘De Bovenste Polder’ een introductiecursus kajakvaren. Voor degenen die kennis willen maken met de kajaksport en mooie tochten willen varen. De lessen vinden plaats op de Rijn.

De introductiecursus bestaat uit een kennismakings- en informatieavond op woensdagavond 20 maart, een zwembadles op zondagmiddag 24 maart, en vier lessen op de Rijn op de woensdagavonden 27 maart en 3, 10 en 17 april. De zwembadles is in De Bongerd, de overige lessen zijn bij de kanovereniging, bij de monumentale steenfabriek ‘De Bovenste Polder’. Op zaterdag 13 april zal er een dagtocht worden gevaren in de omgeving. De lessen op de Rijn beginnen om 18.45 uur en worden gegeven door gediplomeerde instructeurs.

De kosten voor de cursus bedragen 60 euro per persoon. Dit is inclusief de huur van het materiaal en de toegang tot het zwembad. Bij aanmelding als lid van de kanovereniging geldt er 30 euro korting op de contributie.

In totaal is er plaats voor twaalf deelnemers. Aanmelden kan tot 10 maart. Om aan te melden en voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Janien van der Greft via jgreft@versatel.nl of 0317 350859. Kijk voor meer informatie op www.wkvkano.nl.

Meer berichten