Suze, Ebba en Fosse hebben alvast geoefend met 'bottle cap art' voor de Lentemarkt op 30 maart. (foto: Gert Kootstra)
Suze, Ebba en Fosse hebben alvast geoefend met 'bottle cap art' voor de Lentemarkt op 30 maart. (foto: Gert Kootstra) (Foto: Gert Kootstra)

Dopjes en hout gevraagd voor Lentemarkt Zwaneridder

Mozaïeken maken van dopjes. Dat is een van de activiteiten op de jaarlijkse Lentemarkt van Vrije School de Zwaneridder op zaterdag 30 maart. Zo kunnen kinderen ervaren hoe leuk het is om iets moois te maken van afval. Hiervoor zijn er veel dopjes en hout nodig.

WAGENINGEN - Zowel metalen als plastic doppen zijn welkom, bijvoorbeeld van flesjes fris, bier of drinkpakken. De doppen kunnen tot en met vrijdag 29 maart ingeleverd worden bij Thuis (Stationsstraat 32) of de Vrije School (Arboretumlaan 1). Ook is er hout nodig, van circa 1,5 tot 2,5 centimeter dik en vanaf 20 bij 20 centimeter. Hiervoor kan er contact worden opgenomen met Esra van den Aker via esravdaker@gmail.com.

Zaterdag 30 maart zal de school van 10.30 tot 14.30 uur voor iedereen open zijn en gevuld met marktkraampjes, activiteiten en heerlijke hapjes. Tijdens deze markt zijn er voor kinderen veel doe- en knutselactiviteiten. Daarnaast is er een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs en een stekjeskraam. De toegang is gratis, voor de activiteiten wordt er een kleine bijdrage gevraagd. Bij de ingang van de school kan een strippenkaart worden gekocht voor de activiteiten. De opbrengst van de markt gaat naar nieuw speelmateriaal voor de school.

Meer berichten