Foto: Ruben Eshuis

Wageningen spint voor Duchenne

Op zondag 31 maart houdt de stichting 'Samen voor Duchenne' in samenwerking met Sport Gezondheid De Plataan een spinningmarathon om geld bijeen te brengen voor onderzoek naar Duchenne spierdystrofie. Duchenne is een zeldzame progressieve spierziekte die op dit moment niet te stoppen of te genezen is. Daarom is veel geld nodig voor onderzoek. Door mee te doen aan de spinningmarathon wordt dit goede doel gesteund.

WAGENINGEN - Van 13.30 uur tot 17.15 uur verzorgen spinninginstructeurs van Sport Gezondheid de Plataan vier blokken van elk 45 minuten. Dit alles gebeurt op live muziek van DJ Freek van Freakevents. Iedereen mag meedoen. Deelnemers kunnen alle vier de blokken spinnen, kunnen zich ook voor een enkel blok inschrijven. Het minimale sponsorbedrag is 10 euro per blok.

Na de spinningmarathon is er gelegenheid om gezamenlijk een drankje te drinken en kan er genoten worden van een heerlijk, door Colors World Food gesponsord pastabuffet (9,50 per persoon, exclusief drankjes). De opbrengst van de spinningmarathon, het pastabuffet en de verkoop van drankjes komt volledig ten goede aan onderzoek naar Duchenne spierdystrofie. Inschrijven kan bij de receptie van de Plataan of via www.wageningenvoorduchenne.nl.
 

Meer berichten