Foto:

Bridgedrive ten behoeve van het Odensehuis bij Nol in't Bosch

WAGENINGEN - Bridgeclub 'Sans Fumeurs' houdt op donderdagavond 11 april een goede doelen bridgeactie waarvan de opbrengst naar het Odensehuis in Wageningen gaat.
Elk jaar houdt de bridgeclub een bridgedrive op locatie bij ondernemers die de club sponsoren. Vorig jaar werd er gebridged tussen de auto's in de showroom van Toyota van Gent in Ede. Ook op de locaties van Van der Zandt keukens, HJT makelaars, modehuis de Windt, Geels in Bennekom, auto bedrijf RoVé, woonwarenhuis Matser en tuincentrum De Oude Tol heeft de bridgeclub bridgedrives georganiseerd. Samen met Woudenberg wijnhandel, Riwojo Verhuur en partycentrum De Patio zorgen zij voor ontvangst met koffie, diverse hapjes en een consumptiebon. Het inschrijfgeld bedraagt 30 euro per paar. De netto opbrengst van deze avond gaat naar het Odensehuis in Wageningen.
De inlooptijd is vanaf 18.30 uur, de start om 19.30 uur en de afsluiting rond 23.00 uur. Er is ruimte voor maximaal 120 deelnemers.
Aanmelden voor deze bridgedrive kan tot 3 april via een inschrijfformulier, verkrijgbaar bij de deelnemende bedrijven of via bridgesansfumeurs@gmail.com onder vermelding van naam en eventueel een NBB nummer. Als vervoer naar 'Nol in' t Bosch' een probleem is, kan er via het bovengenoemde e-mailadres contact worden opgenomen met de bridgeclub.
Voorafgaand aan de bridgedrive kunnen deelnemers op vertoon van de inschrijfflyer gebruikmaken van een diner met een korting van 10 procent op de restaurantrekening.

Het Odensehuis is een ontmoeting- en informatiecentrum voor mensen met geheugenverlies en/of beginnende dementie en hun naasten. Opgezet als burgerinitiatief in 2013 door enkele inwoners van Wageningen, die in hun leven te maken hebben met (de zorg voor) de mensen met dementie. Het Odensehuis voorziet in de behoefte aan ontmoeting, activiteiten en ondersteuning. De Odensehuis-beweging is landelijk sterk groeiend. Het concept komt uit de Deense stad Odense (2007). In Nederland zijn er nu 29 Odensehuizen. Het streven is dat mensen met geheugenklachten en dementie zo lang mogelijk zelfstandig blijven functioneren met behoud van de kwaliteit van leven. Kernwaarden hierbij zijn: eigen regie, empowerment en emancipatie. De kwaliteit, interesses en mogelijkheden van de mensen staan centraal. De participanten bepalen in belangrijke mate zelf de invulling van de activiteiten, hierbij ondersteund door een team van vrijwilligers, stagiaires en vaste medewerkers. Het Odensehuis Gelderse Vallei is gevestigd in het voormalige gebouw van Landmeetkunde aan de Hesselink Van Suchtelenweg 6B in Wageningen. Het is inmiddels vijf dagen in de week geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op website:www.odensehuisgelderland.nl.

Meer berichten