Iedereen is tussen 10:00 en 12:00 uur welkom om te neuzen tussen de kledingrekken
Iedereen is tussen 10:00 en 12:00 uur welkom om te neuzen tussen de kledingrekken (Foto: Onbekend)

Voorjaarskleding- en speelgoedbeurs Noord-West

WAGENINGEN - De winter is bijna voorbij en het voorjaar staat voor de deur, dus het wordt weer tijd om de kledingkasten op te schonen. Op zaterdag 6 april van 10.00 tot 12.00 uur vindt de jaarlijkse voorjaarskleding- en speelgoedbeurs plaats in het schoolgebouw aan het Hooilandplein in Wageningen (Noord-West). Hier kan te klein geworden kleding worden verkocht.

Iedereen is welkom om te neuzen tussen de kledingrekken en een keuze te maken uit de aangeboden kleding in de maten 92 tot en met 176. Door de strenge voorselectie is het aanbod van goede kwaliteit. Aangeboden worden bijvoorbeeld jassen en zomerkleding, sportkleding, binnen- en buitenspeelgoed, kinderboeken, (computer)spelletjes, sportschoenen, kinderfietsen, fiets- en autostoeltjes. Kinderen kunnen zich die ochtend ook vermaken in het Kinderparadijs. Van de opbrengst is 25 procent bestemd voor beide scholen.

De toegang is gratis. Er kan niet worden gepind. Tassen worden bij de ingang ingenomen. Tip: neem een vouwkrat mee. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Marie Kruit-Libercé via 0317 428262 of marie.liberce@hotmail.com.

Degenen die zelf spullen willen verkopen op de beurs dienen een verkoopnummer aan te vragen. Kijk voor alle informatie betreffende de beurs op www.kinderkledingbeurswageningen.nl.

Meer berichten