Planten- en stekkenbeurs Arboretum

WAGENINGEN - Op zaterdag 13 april van 09.00 tot 10.30 uur houdt KMTP/Groei&Bloei Wageningen en omstreken de halfjaarlijkse planten- en stekkenbeurs in het Arboretum Belmonte aan de Generaal Foulkesweg 94a in Wageningen.

Vanaf 09.00 uur is men welkom met planten, stekken, bollen, knollen en zaden, voor binnen en buiten. Het liefst voorzien met de plantennaam en bloeitijd. Ook 'groenboeken' en gebruikt, goed gereedschap kan worden meegebracht. Ook mensen die een tuin of terras hebben, met veel stenen en grind, kunnen gerust komen kijken. Potplanten voor op het terras worden soms ook aangeboden.

Om 09.30 uur opent de voorzitter de beurs en begint het 'ruilen' van de planten. Wees er snel bij, want op is op. Zo kan er op een leuke manier aan andere planten worden gekomen en de stekjes voor de tuin bij elkaar worden gezocht.

Ook voor niet-leden is deze plantenbeurs gratis. En ook als er geen planten kunnen worden ingebracht, kan er wat worden uitgezocht. Daarna kan er nog worden bijgepraat in het Koetshuis met een gratis kopje koffie. Kijk voor meer informatie op www.wageningen.groei.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden