Elk mens is geboren als beweger

De Estafette van Wageningen

Naam: Sylvian Schuman.
Geboren: Op 26 november 1989.
Woonplaats: Wageningen.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Vrijgezel.
Hobby's: Sport, werk en mijn honden, Bertus en Snooki.
Opleiding: HBO Academie Lichamelijke Opvoeding, daarnaast als fitness specialisatie nog een Personal Training opleiding van de NASM gedaan.
Huidige beroep: Manager bij Sport & Gezondheid De Plataan en Begeleider en Analist bij BioCheck B.V.
Wat vind je leuk aan dit werk: Ik vind het verschrikkelijk leuk om samen met mijn beste vriend en co-manager Glenn Nijhuis er elke dag voor te zorgen dat mensen met een lach binnen komen en met een voldaan gevoel weg gaan. Daarnaast is het mooi om toe te kijken hoe anderen zich in het zweet werken.
Verder actief: Ik voetbal bij ONA'53 in een vriendenteam. Ik vind het heerlijk om op de zaterdag lekker in de zon, op het veld een balletje te trappen met vrienden. Daarnaast geef ik de ClubPower, ClubCore en Kickfit bij de Plataan.
Stamcafé: Ik kom niet vaak meer aan stappen toe, maar als ik ergens heen ga is dit vaak The Doctor Pub in Wageningen. Voor een hapje ga ik graag naar Buurman en Buurman of Colors.
Favoriete club: Ajax.
Krant: De Stad Wageningen.
Muziek: Alles waar een beat in zit en op te sporten valt vind ik prima, daarnaast ben ik natuurlijk enorm fan van DJ Freek.
Sport: Voetbal bedrijf en kijk ik het meest, maar ik vind eigenlijk alles met een spel element wel leuk. Ook vind ik een obstacle run of adventure race super om te doen.
Vakantieadres: Overal waar de zon schijnt en een koud biertje te vinden is, mag je mij mee naartoe nemen!
Slecht in: Ik ben behoorlijk ongeduldig, daarnaast krijg ik het altijd voor elkaar bij het strijken meer kreukels in kleding te krijgen dan er voor het strijken in zaten.
Goed in: Ik ben ervan overtuigd dat elk mens geboren is als beweger. Ik vind het verschrikkelijk leuk om te proberen mensen het bewegen leuk te laten vinden. In mijn werk merk ik dat ik altijd mensen zo ver krijg iets nieuws te proberen bij het sporten.
Hekel aan: Vis en al het andere dat uit het water komt, zelfs als Ariël zelf het water uit komt, zou ik haar terug gooien.
Spijt van of over willen doen: Voordat ik aan de Academie Lichamelijke Opvoeding begon, heb ik twee jaar lang in Leeuwarden de Lerarenopleiding Engels gedaan alvorens erachter te komen dat ik het niks aan vond.
Goede voornemens: Elke Wageninger plezier te laten beleven in het sporten.
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Ik ben nog nooit alleen op vakantie geweest. Ik zou in de toekomst heel graag een solo reis naar Canada of Zuid-Amerika maken.
Lelijkste plekje in Wageningen: Volgens mij is alles in voorgaande edities al benoemd. Ik stoor mij er niet zo aan, want een lelijke plek, zorgt er voor dat je meer geniet van de mooie punten in Wageningen.
Mooiste plekje in Wageningen: De mooiste plekken in Wageningen zijn voor mij het stuk Rijn bij de jachthaven en het bos op de Wageningse berg, hier wandel ik vaak met de honden. Het is de perfecte plek om stilte op te zoeken en je hoofd leeg te maken.
Estafettestokje gaat naar: Fabian van der Post.
Omdat: Ik hoop dat Fabian het sporten weer gaat oppakken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden