Er zijn kramen waar mensen hun eigen spulletjes kunnen verkopen en kramen waar maatschappelijke organisaties kunnen laten zien wat ze doen.
Er zijn kramen waar mensen hun eigen spulletjes kunnen verkopen en kramen waar maatschappelijke organisaties kunnen laten zien wat ze doen. (Foto: )

Julianamarkt meer dan een rommelmarkt

WAGENINGEN - De bewonerscommissie van de Julianastraat houdt op zondag 26 mei voor de vierde keer de Julianamarkt, meer dan een rommelmarkt. Er zijn kramen waar mensen hun eigen spulletjes kunnen verkopen en kramen waar maatschappelijke organisaties kunnen laten zien wat ze doen. Zo zal de Woningstichting een kraam bemannen in verband met het Project Verbetering Julianastraat. Er is een kraam waar kennisgemaakt kan worden met reanimeren en het gebruik van een AED.

Ook zijn er weer workshops, zoals een bloemstukje maken en Snoepie-Snoepie zal samen met de kinderen iets moois en lekkers gaan knutselen. Voor de kleintjes is er een draaimolen en een springkussen en zij kunnen ook op de foto met Kaketoe Maxi. Ook kunnen kinderen zich laten schminken. Er is koffie en fris en zelfgemaakte lekkernijen. Er zijn gezellige zitjes en leuke muziek. De markt staat voor iedereen open, ook voor degenen die niet in de Julianastraat wonen.

Een kraam reserveren kan bij Elly Kok (Julianastraat 73) of via 100julianastraat@gmail.com. Er zijn dit jaar ook weer professionele kramen van vier meter breed. Een hele kraam kost 20 euro, een halve 12,50 euro. Bewoners van de Julianastraat krijgen 5 euro korting. Professionele kramen betalen 20 euro voor een standplaats.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden