Afbeelding
aangeboden door ongediertebestrijden.com

Waar verstopt ongedierte zich?

30 juni 2021 om 15:09 Algemeen

Denk je last te hebben van ongedierte, maar kom je er maar niet achter waar ze zich schuilhouden? Dan kan kijk je waarschijnlijk alleen op de voor de hand liggende plekken. Veel plaagdieren zijn erg klein en kunnen door de kleinste gaten kruipen. Wanneer jij in de buurt komt, zijn ze allang weer verdwenen. Ontzettend frustrerend natuurlijk. De bestrijders van Ongediertebestrijding Wageningen zien dit veel gebeuren. Mensen weten niet waar het ongedierte vandaan komt en vergeten het alweer snel, waardoor het ongedierte na een tijdje flink is gegroeid. Het is dus belangrijk om te weten waar ongedierte zich verstopt.

Verstopplekken van ongedierte

Er zijn veel verschillende soorten plaagdieren en dus veel verschillende soorten verstopplekken. Bedwantsen zitten het liefst in en rondom je bed. Bekijk ook de binnenkanten van stopcontacten, achter plinten en in nachtkastjes. Muizen zitten vaak tussen spouwmuren, vloerdelen en keukenkastjes, maar ook in de tuin tussen het gras. Vlooien in tapijten, stoffen banken, honden manden en andere stoffen meubels. Schimmels achter behang, in kelders, zolders en badkamers. Deze plekken worden vaak over het hoofd gezien en kunnen juist goede verstopplekken zijn van ongedierte. Controleer deze plekken regelmatig en kom direct in actie wanneer je ongedierte vindt.

Wat te doen bij een ongedierteplaag?

Helaas kunnen huis, tuin en keukenmiddelen geen ongedierte plaag bestrijden. Ook is het besparen op kosten niet aan te raden bij plaagdieren. Bij een inefficiënte bestrijding zal het ongedierte resistent worden voor de bestrijdingsmiddelen en zich ongestoord kunnen voortplanten. Wees dit voor en schakel direct een professionele ongediertebestrijder in. De professional beschikt over sterke bestrijdingsmiddelen die het ongedierteprobleem direct aanpakt.

advertentie
advertentie