Afbeelding
aangeboden door toplock.nl

Bestand zijn tegen kerntrekken? Cilindersloten kopen!

30 juni 2021 om 13:14 Algemeen

Ben je op zoek naar nieuwe sloten om de veiligheid van je woning te verbeteren? Cilindersloten kopen doe je bij toplock.nl! Met de cilindersloten van hoge kwaliteit van Toplock is je woning bestand tegen kerntrekken, een inbraakmethode die tegenwoordig vaak voorkomt. 

Wat is kerntrekken? 

Kerntrekken is een veel gebruikte methode door inbrekers om in te breken in een woning met een euro cilinderslot. Een eurocilinder is het meest gebruikte slot en is te vinden in de meeste doe-het-zelf winkels. Deze sloten worden vaak gebruikt in zowel commerciële en huishoudelijke omgevingen. Kerntrekken is populair onder inbrekers omdat het geen vaardigheid vereist om het slot te kraken. 

Bij kerntrekken wordt het slot gebroken en vervolgens zo gemanipuleerd om het te openen. Hoewel je er waarschijnlijk van uit gaat dat je deur door de meerdere vergrendelingspunten goed beveiligd is, moet je je beseffen dat deze punten allemaal bestaan uit een cilinder. De cilinders zijn de zwakke punten in het slot. En wanneer al deze vergrendelingspunten worden beschadigd, zijn ze nutteloos en kan er gemakkelijk ingebroken worden. Het kost een inbreker ongeveer 5 – 10 seconde om een slot te openen. 

Anti-kerntrek sloten 

Toplock verkoopt kwalitatieve cilindersloten die voldoen aan SKG***. Dit maakt de sloten bestand tegen kerntrekken. Deze anti-kerntrek sloten zijn hoog beveiligde euro cilindersloten die zo zijn ontworpen en getest dat het slot niet in twee delen kan breken. Dit voorkomt dat het slot openbreekt. 

Waarom anti-kerntrek cilindersloten kopen bij Toplock?

Toplock biedt kwalitatieve cilindersloten aan voor een scherpe prijs. Verder garanderen ze een snelle verzending (voor 17:00 besteld is morgen in huis), 30 dagen retourrecht, gratis verzending vanaf €50,- en vrijblijvend persoonlijk advies. Verder vind je op www.toplock.nl een informatie platform met alles over cilindersloten, kerntrekbeslag, raambeslag, deursloten en meer. 

Je woning beveiligen tegen kerntrekken? Koop snel cilindersloten op www.toplock.nl

advertentie
advertentie