Burgemeester Floor Vermeulen bracht zaterdag een kennismakingsbezoek aan Wageningen centrum.
Burgemeester Floor Vermeulen bracht zaterdag een kennismakingsbezoek aan Wageningen centrum.

Lekkere kennismaking

29 juni 2021 om 19:26 Algemeen

Op zaterdagmiddag 26 juni bracht burgemeester Floor Vermeulen een kennismakingsbezoek aan Wageningen centrum.

WAGENINGEN - Voorzitter van Stichting Ondernemersfonds Wageningen, Ruud van Doorn en centrummanager Robert Frijlink ontvingen de burgemeester en vertelden over de binnenstad, maar ook over de uitdagingen en wat SOW allemaal doet.

Het was mooi om te zien hoe enthousiast de burgemeester op straat een groot aantal oranje tompoezen aan bezoekers in de Hoogstraat uitdeelde. Op deze manier kreeg de burgemeester een goed gevoel hoe onze bezoeker het centrum ervaart en hoe mooi spontane reacties zijn. Er kwamen veel leuke gesprekken tot stand.

Ruud van Doorn is enthousiast over de kennismaking: “Een mooie activiteit en kennismaking op het moment dat ons centrum met de versoepelingen meer ruimte krijgt en weer meer gaat bruisen”.

Na het uitdelen kreeg de burgemeester een korte rondleiding door de binnenstad. Robert Frijlink: “Mooi om onze nieuwe burgemeester op deze manier en op dit moment in onze binnenstad te mogen verwelkomen. Ik denk dat de burgemeester gezien heeft dat Wageningen centrum een fijn centrum is om te bezoeken en te verblijven. Dit smaakt naar meer!”.

advertentie
advertentie