aangeboden door zwemkleding.nl

Dit zijn de mooiste bikinitrends van 2021

25 april 2021 om 11:51 Algemeen

Over het algemeen draagt een vrouw liever een bikini, al is dit natuurlijk niet het enige type zwemkleding wat een dame kan dragen als ze gaat zwemmen. Zo is een badpak immers ook een optie. Toch is een bikini in principe wel mooier, vooral omdat er zoveel verschillende soorten bikini’s verkrijgbaar zijn op de markt. Dit komt natuurlijk ook zeker doordat er veel trends zijn. Dit zorgt ervoor dat er elk jaar weer nieuwe bikini’s op de markt komen in diverse stijlen. Onderstaand kun je vijf trends vinden die gebruikt gaan worden in 2021 om bikini’s te ontwerpen.  

Jaguar

De afgelopen zomer was de luipaard bikini wat afgelopen zomer ontzettend populair was vanwege de felle kleuren, maar dit jaar zal dat de jaguar bikini een grote trend zijn. Het verschil tussen deze twee exemplaren zit hem met name in het feit dat de jaguar print zachtere aardetinten heeft, terwijl het ook nog eens meer rust uitstraalt. Dit heeft vervolgens weer te maken met de verwachting dat we in 2021 wat meer rustgevende momenten zullen hebben waardoor we heerlijk kunnen ontspannen bij het zwembad of op het strand. Daarnaast kan de jaguar print ook nog mooi gecombineerd worden met speciale details. 

 Zwart

Zwart is een trend, het is een stijl en het is een look. Met andere woorden, zwart is hartstikke hot voor 2021. Sterker nog, deze zomer zullen de opties om een zwarte bikini aan te schaffen zelfs groter dan ooit. Zo zou je kunnen kiezen voor een zwart bikinibroekje met hoge taille tot een zwart bikinibroekje met touwtjes of ringetjes eraan. De bikinitops kunnen juist weer zwart van kleur zijn met bijvoorbeeld een driehoekige vorm tot een top met borduursels en parels en zwarte strapless V-bikini’s met een gouden touch. De keuze is reuze! 

 Tie-dye

De tie-dye bikini is echt bezig met een opmars en een comeback, het keert namelijk terug uit de jaren 90. Toch is deze terugkeer al een tijdje bezig, want ook vorig jaar droegen vrouwen al genoeg tie-dye bikini’s langs de stranden over de hele wereld. Ook in de zomer van 2021 zal dit het geval zijn. Wel zijn er nog meer veel opties bijgekomen. Zo kun je tegenwoordig een tie-dye bikini met één schouder aanschaffen, maar ook een tie-dye halterbikini met strikbandjes aan de zijkant bijvoorbeeld. Qua kleuren zal met name pastel roze, lila, wit en lichtblauw populair zijn. 

 Pofmouwen 

Heb je ooit al een bikini gezien met mouwen? Nee? Nou, dat zal in 2021 naar alle waarschijnlijkheid wel het geval zijn. De halterbikini met pofmouwen is op het moment namelijk zeer populair aan het worden. Logisch natuurlijk, want zo’n bikini is hartstikke schattig en comfortabel. Deze trend is bovendien hartstikke geschikt voor de vrouw met grotere borsten. Er is dus eindelijk een fantastische bikinitrend voor de dames met grotere borsten die goed mee willen gaan met de mode. Met de halterbikini met pofmouwen kunnen zij dus ook trendy gaan zwemmen als het weer wat mooier wordt. 

 Mix & Match 

Je ziet bikini’s tegenwoordig in allerlei kleuren op de prachtige stranden onder de blauwe heldere lucht. In de zomer van 2021 zal dit niet anders zijn, al wordt het wel een beetje anders. Er komt namelijk een Mix & Match trend. Je zult dan een bikinitopje dragen wat niet helemaal past bij je bikinibroekje. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een top met een opvallend patroon waardoor je echt je borsten kunt benadrukken, terwijl het broekje juist een stuk platter zou moeten zijn. Natuurlijk zul je dan alsnog wel moeten kiezen voor een bikinibroekje dat qua kleur en stijl past bij je bikinitopje. 

advertentie
advertentie