Jan Gaasbeek (links) en zijn assistent Marcel van Maanen verlengden hun contract. Ook volgend seizoen zal het duo de scepter zwaaien op Sportpark De Zoom.
Jan Gaasbeek (links) en zijn assistent Marcel van Maanen verlengden hun contract. Ook volgend seizoen zal het duo de scepter zwaaien op Sportpark De Zoom. Foto: SKV

Trainers WAVV en SKV verlengen hun contract

11 december 2020 om 14:44 Sport

door Dick Martens

WAGENINGEN - Hoewel de coronapandemie de amateur-voetbalcompetities voorlopig nog volledig stil legt, hebben er in de diverse bestuurskamers al wel de nodige ‘onderhandelingen’ met trainers plaatsgevonden. Zo verlengden, op Sportpark de Zoom, de SKV-trainers Jan Gaasbeek en zijn assistent Marcel van Maanen hun contract. Op een flinke steenworp afstand, op Sportpark Van Ketwich Verschuur, vond eenzelfde heuglijk feit plaats. Daar spraken bestuur en trainer Moslin Adnane de intentie uit, ook volgend seizoen met elkaar te blijven samenwerken.

Bij SKV stonden Gaasbeek en Van Maanen dit seizoen voor het eerst samen voor de SKV-selectie. Veenendaler Gaasbeek maakte de overstap van de Merino’s, terwijl Van Maanen doorschoof van de tweede selectie naar de hoofdmacht. Het duo volgde de naar Blauw Geel ‘55 vertrekkende Marcel de Hoop op. Voor ‘Corona’ de competitie lam legde, speelde SKV vier wedstrijden waarin 5 punten werden gehaald en bekleedde daarmee in de 3e Klasse B een achtste plaats.

Moslin Adnane, oud speler van WAVV, kwam in 2019 over van het Veenendaalse GVVV, waar hij trainer was van het tweede elftal. Bij WAVV werd hij trainer van het eerste zaterdagteam. Naast het eerste zaterdagteam had WAVV destijds ook nog een eerste team dat op zondag speelde. Dat is met ingang van dit seizoen (2020-2021) niet meer het geval. WAVV speelde, in de 4e Klasse B, tot nu toe drie wedstrijden, die alle drie werden gewonnen. Daarmee neemt de ploeg van Adnane de twee plaats in. Koploper is DFS, dat een wedstrijd meer speelde, met tien punten.

WAVV-trainer Moslin Adnane (links, op archieffoto) sprak deze week de intentie uit, ook volgend seizoen trainer te zijn van de Wageningse vierdeklasser.
advertentie
advertentie