Tamara Stroop.
Tamara Stroop. (Foto: )

De Estafette van Wageningen

In de 'Estafette van Wageningen' wordt iedere week een min of meer bekende Wageninger geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een andere Wageninger. Deze week is Tamara Stroop aan de beurt.

Naam: Tamara Stroop.
Geboren: Op 27 mei 1990.
Woonplaats: Geboren en getogen in Wageningen.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Ik ben 2,5 jaar samen met mijn Griekse vriend Giorgos Gialamas.
Hobby's: Films, series, sporten, uiteten, gezelligheid met vrienden en ondernemen.
Opleiding: Horeca Management Ondernemer op het MBO en Communicatie op het HBO.
Huidige beroep: Zzp'er in de marketing & communicatiebranche (tastdesign.nl).
Wat vind je leuk aan dit werk: Ik ben bij verschillende bedrijven betrokken waardoor er altijd uitdagingen zijn. Het geeft energie om samen met de opdrachtgevers op zoek te gaan naar wat ze willen bereiken en dit samen waar te maken.
Verder actief: Sinds november 2018 ben ik ook 24 uur per week actief met de marketing & communicatie van het Heerenstraat Theater.
Stamcafé: Echt een stamcafé heb ik niet. Wel ben ik af en toe te vinden bij Poolcafé Infinity. En na een werkdag bij het Heerenstraat Theater drink ik graag een biertje met collega's.
Favoriete club: Van mijn vader zou ik Ajax moeten zeggen.
Krant: Niet echt één favoriet. Ik switch een beetje tussen De Gelderlander, Algemeen Dagblad en nu.nl (wel allemaal online overigens).
Muziek: Beyoncé geeft de beste concerten en op Spaanstalige muziek gaan de voetjes van de vloer.
Sport: Krachttraining.
Vakantieadres: Chersonissos, onterecht nog steeds het 'Oh Oh Cherso' imago, buiten het hoogseizoen om is het er echt leuk vertoeven en voor iedereen wat wils.
Slecht in: Op tijd aftaaien; zowel als ik thuis aan het werk ben als wanneer het ergens veel te gezellig is.
Goed in: Kletsen, klussen, lol maken, urenlang series kijken en doorwerken.
Hekel aan: Mensen die zich onnodig voorstellen met hun functietitel.
Spijt van of over willen doen: Tijdens mijn wijnreis in Barcelona op het MBO vond ik het belangrijker om te shoppen dan de culturele hotspots te bezoeken.

Spijt vind ik een groot woord, maar ik wil het zeker nog een keer overdoen.
Goede voornemens: Mijn slaapritme herstellen. Door slaaponderzoek erachter gekomen dat mijn melatonine te laat op gang kwam. Dat verklaarde meteen waarom ik zo slecht sliep al die tijd.
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Grieks leren. Een marketingbureau opzetten. Een webshop beginnen. Iets ondernemen in de horeca. Of een interieuropleiding volgen. Ideeën genoeg, dat wordt kiezen..
Lelijkste plekje in Wageningen: Op dit moment mijn achtertuin.
Mooiste plekje in Wageningen: Mijn huisje, toen ik drie jaar geleden de sleutel kreeg van mijn huisje in de Pomona heb ik vier maanden geklust. Iets wat je misschien niet snel doet in een huurhuis, maar het is het waard geweest. Alhoewel ik nu al wel weer jeuk krijg om dingen te veranderen.
Estafettestokje gaat naar: Selko Smits.
Omdat: Selko is mijn beste vriend, een wandelende encyclopedie en zit vol droge humor.

Meer berichten