Afbeelding
aangeboden door strass-steentjes.nl

Hang eens iets origineels aan de muur

2 december 2020 om 08:57 Algemeen

Je herkent het vast: sinds de komst van de smartphone en de digitale camera maak je zoveel foto’s. Tijdens vakanties, maar ook het hele jaar door van je kinderen of van je favoriete huisdier. En dan? Waar je vroeger nog mooie fotoboeken maakte of uitvergrotingen bestelde voor aan de muur, blijven ze nu maar in de digitale opslag staan en kijk je er nog nauwelijks naar om. Hartstikke zonde toch?

Misschien herken je dan ook het volgende: je wil graag jouw huis zo origineel mogelijk inrichten, volledig volgens je eigen smaak en misschien wel volgens de laatste trends. Maar wat hang je dan aan je muur? Weer een boeddha schilderij van de home-afdeling van een bekend warenhuis? Misschien ben je juist wel op zoek naar iets persoonlijks aan de muur. 

Hang je eigen foto’s aan de muur

Er zijn talloze manieren om je digitaal gemaakte foto’s te vereeuwigen. Of het nu gaat om dat prachtige landschap, een schattige foto van je huisdier of een mooie foto van je geliefde. Al deze foto’s verdienen het toch om gezien te worden? Één van de opties om jouw foto’s niet te vergeten én om iets leuks in je interieur toe te voegen is het ophangen van zelfgemaakte foto’s.

Maak eens een diamond painting

Een foto in een fotolijstje of een foto op canvas zijn waarschijnlijk de meest voor de hand liggende opties. Echt origineel is het natuurlijk niet. Strass-steentjes.nl heeft hier dé oplossing voor: maak een diamond painting schilderij van een eigen foto! 

Hoe werkt diamond painting?

Met diamond painting maak je je eigen schilderij door een canvasdoek met kleine facet geslepen steentjes te beplakken. Het canvasdoek is beplakt met een harslaag, waardoor de steentjes blijven plakken. Door de slijping weerkaatsen de steentjes het licht, wat voor een prachtige glinstering zorgt. Bij een eigen foto diamond painting is het canvas doek bedrukt met jouw foto, waardoor je dus uiteindelijk een prachtige versie van je foto krijgt.

Origineel kunstwerk aan de muur

Naast dat het natuurlijk extra leuk is om in deze tijd een nieuwe hobby te hebben, levert het ook een leuk eindresultaat op. Niet alleen heb je iets leuks gedaan met de foto’s die je maakt, ook heb je weer iets nieuws voor aan de muur. Maar pas op, diamond painting kan verslavend zijn..

advertentie
advertentie