Schrijver Marco Books
Schrijver Marco Books Foto: Jan van den Boogaart

De Blauwe Kamer in spannend e-book

15 april 2020 om 10:57 Algemeen

REGIO - Deze maand verschijnt de regiothriller ‘De dood van Callista de Vries’ van schrijver M.P.O. Books voor het eerst als e-book. Een duikteam vindt in de Blauwe Kamer, aan de voet van de Grebbeberg, het lichaam van Callista de Vries. Wie was Callista? En wie is verantwoordelijk voor haar dood?

‘De dood van Callista de Vries’ is het zesde deel in de populaire serie District Heuvelrug, over de Veenendaalse politie. Reacties van de pers zijn lovend. Hebban roemt de spanningsboog, die van begin tot eind strak wordt gehouden. Volgens De Leeswolf bevat het boek alle elementen die een goed misdaadverhaal in zich heeft: een niet voor de hand liggende verhaallijn, een interessant slachtoffer, een politieteam met een eigen verhaal en verrassende wendingen. Even enthousiast is de Nederlandse Bibliotheekdienst: “Een goed opgebouwde, spannende en boeiende detective.”

Het e-book is te koop voor 7,95 euro. De luxe paperback is nog korte tijd verkrijgbaar voor 17,95 euro. Plannen voor herdruk zijn er niet.

Kijk voor meer informatie op de website.

www.mpobooks.nl.

advertentie
advertentie