Mahan Eslami en Ria Wigt bij overdracht aan voorzitter Voedselbank Neder Veluwe
Mahan Eslami en Ria Wigt bij overdracht aan voorzitter Voedselbank Neder Veluwe Foto: M Eslami

Paasontbijt voor de Voedselbank

14 april 2020 om 10:56 Algemeen

Woensdag voor Pasen brachten Soroptimisten dames een vracht eieren en kaas voor een vrolijk Paasontbijt bij alle clienten van de Voedselbank Neder Veluwe.

WAGENINGEN - Soroptimisten zijn beroepsmatig actieve dames van een Wageningse service club, die zich ten doel stellen de levensomstandigheden van vrouwen en kinderen te verbeteren. De dames brengen elke maand bij hun bijeenkomsten een mand met producten bij elkaar, die daarna naar de Voedselbank gebracht wordt.

Dat doen ze zo al vele jaren. In deze Coronatijd brachten de vrouwen een bedrag bijeen om deze mooie Paasgroet te brengen. Food of Cultures en Jumbo hielpen mee voor een gunstige inkoop. Juist nu is de Voedselbank blij met deze extra bijdrage.

Pasen, het feest van de Wederopstanding en vernieuwing, is nu echt een moment van verbinding voor alle Wageningers. Vele inwoners hebben het niet makkelijk en zien dat juist nu een gezamenlijke aanpak heel belangrijk is. Zo worden van vele kanten de handen ineen geslagen om de minder bedeelden te helpen. Velen kunnen de dupe worden in deze tijd.

Het is duidelijk: met Pasen toont Wageningen, de stad van Verbinding, zich weer van haar mooiste kant !!

advertentie
advertentie