Ex ONA '53-trainer Marcel Nijhuis (op archieffoto, tweede van rechts) wordt komend seizoen de trainer van SV Buren.
Ex ONA '53-trainer Marcel Nijhuis (op archieffoto, tweede van rechts) wordt komend seizoen de trainer van SV Buren. Foto: Dick Martens

Ex- ONA ’53 trainer Marcel Nijhuis gaat naar SV Buren

10 april 2020 om 19:40 Sport

door Dick Martens

WAGENINGEN – Trainer Marcel Nijhuis heeft een nieuwe voetbalwerkgever gevonden. De inwoner van Wageningen gaat volgend seizoen aan de slag bij SV Buren. Daar volgt hij Hans van Gameren op. Bij het abrupte einde van de huidige competitie was de ploeg uit Buren de hekkensluiter van de 4e Klasse E.

Vertrek met ‘pijn in het hart’

Nijhuis die eind januari plotseling opstapte bij ONA ’53 en dat op het moment dat de Wageningers ongeslagen aan de leiding stonden in de 4e Klasse B en regelrecht afstevenden op de titel. Maar omdat een aantal selectiespelers voor het komende seizoen geen vertrouwen meer had in de aanpak van hun trainer, trok de gekwetste trainer zijn conclusies en vertrok met onmiddellijke ingang. Hij deed dat ‘met pijn in zijn hart’.

Jonge spelersgroep

,,Ik heb na een goed gesprek de beslissing genomen”, legt Nijhuis uit. ,,Ik ga daar aan de slag met een jonge spelersgroep. Voor mij een mooie uitdaging on net als ik bij Barneveld gedaan heb, de ploeg van de vierde naar de derde klasse te gaan brengen.”

advertentie
advertentie