SKV verrast koploper Zwart Wit ‘63

16 februari 2020 om 20:33 Sport

door Dick Martens

WAGENINGEN – In de 3e Klasse B zorgde het Wageningse SKV voor een enorme stunt, door koploper Zwart Wit ‘63 te verslaan. Al bij rust stond de uiteindelijke 2-1 eindstand al op het scorebord. Op Sportpark De Zoom opende Bart Silvius de score, maar de koploper uit Harderwijk kwam al snel weer op gelijke hoogte. Nog voor rust zorgde Silvius met zijn tweede treffer weer voor de voorsprong van zijn ploeg. Dat bleek uiteindelijk ook de verrassende winnende treffer te zijn.

‘Wij speelden prima’,

,,Ik vond ons prima spelen”, aldus SKV-trainer Marcel van der Hoop. ,,Daardoor maakten we het Zwart Wit meer dan moeilijk en dwongen op die manier de overwinning af. Na rust speelde Zwart Wit wel beter en was een gelijkspel misschien wel de verhouding, maar wij gaven niet veel kansen weg en hadden zelfs nog een prima kans op een derde doelpunt.”