WAVV won het uitduel tegen SDOUC met 3-0. Voor de Wageningers  was Wesley Mortier (links, op archieffoto) tweemaal.
WAVV won het uitduel tegen SDOUC met 3-0. Voor de Wageningers was Wesley Mortier (links, op archieffoto) tweemaal.

Belangrijke zege WAVV

3 november 2019 om 19:51 Sport

Door Dick Martens

WAGENINGEN - WAVV heeft, op bezoek bij SDOUC, een belangrijke en fraaie 3-0 zege behaald. Door de driepunter nemen de Wageningers nu een verdienstelijke tweede plaats in op de ranglijst van de 2e Klasse I.

Twee doelpunten van Wesley Mortier

Het was Lennart van de Peppel die na een half uur spelen zijn ploeg op voorsprong schoot. Die 0-1 was ook de score halverwege. Na rust was het topschutter Wesley Mortier die met twee doelpunten de eindstand op 0-3 bepaalde. ,,In de eerste helft speelden we prima en gaven praktisch geen kansen weg. Een compliment aan onze verdediging, die hun gevaarlijke spits Jesse Vreman neutraliseerden”, aldus trainer Dik Peters van Ton. ,,Toch hadden we voor rust de wedstrijd al kunnen beslissen, maar dat gebeurde helaas niet. Na rust speelden we aanmerkelijk beter. Speelden over het hele veld één tegen één. Dat leverde kansen en ook fraaie treffers van Wesley op. Daardoor hebben we belangrijke punten gepakt in een duel dat ik als lastiger had ingeschat.”