Zomerspelen on tour jungle editie in Wageningen

Algemeen

WAGENINGEN - Maandag 26 tot en met donderdag 29 augustus van 12.00 tot 16.00 uur, kunnen kinderen van 4 tot en met 13 jaar meedoen met de jungle editie van de ‘Zomerspelen on tour’. Sportservice Wageningen en Solidez gaan op safari naar diverse wijken met leuke en stoere sporten en spelen. Wie alle dagen en wijken bezoekt en een stempelkaart vol heeft, krijgt een gezonde traktatie. Deelname is gratis.

De zomerspelen starten op maandag 26 augustus bij wijkcentrum De Pomhorst met archery tag, dansen en swingen op tropische muziek, het maken van een gezonde snack, klimmen, een tennisclinic en de voorronde van het NK Stoepranden.

Dinsdag 27 augustus is het bij wijkcentrum de Nude met djembé spelen, boogschieten, streetvoetballen, het maken van een gezonde snack, een grote jungle stormbaan, pannakooi en een speelbus.

De Nobelweg wordt op woensdag 28 augustus bezocht. Op het programma staan een voetbaltoernooi, lasergamen, hockey, schminken, ponyrijden en het maken van een lekkere gezonde snack.

De laatste dag is op donderdag 29 augustus in park Noordwest met kanoën, BMX rijden en vissen. Verder zijn er de voorrondes van het NK Stoepranden en klimmen tussen de bomen.

advertentie
advertentie