Oscar Roger (5 jaar), Ilse Heitmeijer (6 jaar) en Tess Kleinrensink (8 jaar) zijn de prijswinnaars van de kleurwedstrijd. Foto: Johan Mulder
Oscar Roger (5 jaar), Ilse Heitmeijer (6 jaar) en Tess Kleinrensink (8 jaar) zijn de prijswinnaars van de kleurwedstrijd. Foto: Johan Mulder (Foto: )

Prijsuitreiking kleurwedstrijd Koningsdag

WAGENINGEN - Kinderen van 4 tot en met 9 jaar konden afgelopen Koningsdag meedoen aan de kleurwedstrijd. Speciaal voor Koningsdag heeft Kim Straatman een kleurplaat gemaakt, die werd uitgedeeld op de scholen. Vele mooi ingekleurde platen zijn ingeleverd bij de kraam van de Oranjestichting tijdens de Doe-markt op 27 april. Per leeftijdscategorie (4/5, 6/7 en 8/9 jaar) is een winnaar gekozen door een driekoppige jury.

De jury bestond uit Lara de Brito, Jan Boer en Bertus van de Peppel. De drie winnaars zijn Oscar Roger (5 jaar), Ilse Heitmeijer (6 jaar) en Tess Kleinrensink (8 jaar). Zij kwamen alle drie met hun ouders en broertjes en zusjes op woensdag 8 mei naar speelgoedwinkel Van de Peppel om hun prijs in ontvangst te nemen. Onder het genot van een drankje en een koekje werden zij gefeliciteerd door juryleden en de Oranjestichting. Ze ontvingen alle drie een mooie tas met verrassingsinhoud uit handen van Koningsdag-sponsor Bertus van de Peppel. In de etalage van de speelgoedwinkel zijn de winnende kleurplaten te bewonderen.

Koningsdag zelf verliep dit jaar weer succesvol en was ondanks een natte start druk bezocht. Voor een impressie van Koningsdag zijn enkele sfeer foto's geplaatst op de website van de Oranjestichting www.oranjestichtingwageningen.nl.

Meer berichten