Tribunes in Rosmalen kleuren NVLTB-rood

17 juni 2019 om 21:09 Algemeen

WAGENINGEN - Vijftig jeugdleden van de tennisclub brachten een bezoek aan het Libéma Open grastennistoernooi. Toen de regen stopte, kleurden de tribunes in Rosmalen NVLTB-rood.
Aanvankelijk waren de weergoden de tennissers slecht gezind. Uit Rosmalen kwamen berichten over uitgestelde partijen. Bovendien waren door een wolkbreuk boven Wageningen veel kinderen voor vertrek al drijfnat. Na een glaasje limonade in het clubhuis en droge kleding, klaarde het weer voldoende op om weg te rijden.
De meegereisde trainers Merel en Bart hoefden nu eens niet zelf het goede tennis-voorbeeld te geven. Dat konden ze overlaten aan nog betere spelers. Zo keken de kinderen ademloos toe bij de training van wereldtopper en tennis-adonis Stefano Tsitsipas. Ook zagen ze hoe Kiki Bertens aan het opwarmen was voor haar dubbelpartij. Er werden handtekeningen uitgedeeld en daarna moest de publiekslieveling echt aan de bak. Wat een tennisster. Na de gewonnen wedstrijd beloofde haar coach Raemon Sluiter dat de kinderen nog met haar op de foto mochten. Ook haar dubbelpartner Demi Schuurs maakte veel kinderen blij met een foto met handtekening. Aangezien iedereen de smaak te pakken had, niet alleen met toptennis kijken maar ook op de beachtennisbaan, werd besloten om in de avondzon nog te genieten van de eerste set van de single van Robin Haase, Nederlands beste man. Een fantastische dag werd afgesloten met friet en hamburgers.

advertentie
advertentie