Leerlingen reperteren voor WAk optreden.
Leerlingen reperteren voor WAk optreden. Foto: Rik Helmes

Divers programma WAK bekend

18 januari 2019 om 14:23 Algemeen

WAGENINGEN - WAK, het eendaagse evenement op zaterdag 2 februari, is een podium voor alle soorten amateurkunst. Dit jaar doen dansers, beeldende kunstenaars, zangers, muzikanten en verhalenvertellers mee. Het is een divers programma met optredens op twaalf verschillende plekken in de binnenstad zoals de Wilde Wereld, de bblthk en Theater Junushoff. Maar ook in winkels en cafés kun je je laten verrassen door optredens.

Het thema van de Wageningse AmateurKunst dag dit jaar is word WAKker. Opstaan, de dag start! Het gaat ook om bewustzijn van je omgeving. Maar bovenal is het een oproep om Wageningse AmateurKunstenaar te worden. Ieder optreden geeft zijn eigen invulling aan dit thema.

In Café de Tijd treden leerlingen van de Steck en MG Dance samen op. Deze samenwerking is door de WAK tot stand gekomen. Vier dansers laten zich meeslepen in de klankkleuren van piano en cello. Vanuit de stilte ontmoeten zij elkaar.

WAK 2019 wordt geënthousiasmeerd, ondersteund en gecoördineerd door de bblthk, Theater Junushoff, de Steck en de cultuurmakelaar. Voor meer info zie www.wakwageningen.nl

advertentie
advertentie