Casteelse Poort in kerstsfeer

Algemeen

Op Kerstkoopavond - vrijdag 21 december - is iedereen welkom in museum De Casteelse Poort om te genieten van een bijzondere avondopenstelling met kaarslicht en sfeerversiering. Het museum is deze avond tussenstop in de route van diverse kerstkoren.

WAGENINGEN - Vanaf 19.00 uur staat voor elke bezoeker een glas glühwein klaar. In de museumwinkel zijn mooie en leerzame kerstcadeaus te koop. De toegang is gratis.

In de expositieruimtes op de eerste verdieping is de onlangs geopende tentoonstelling ‘Jits Bakker’ te zien. Een prachtig overzicht van het oeuvre van deze Renkumse/Wageningse beeldhouwer, wiens werk te zien is in binnen- en buitenland. De beelden ‘We’ll meet again’ bij het Airborne Museum in Oosterbeek, en ‘Fly Away op de markt van Wageningen, zijn voor onze regio de meest bekende.
Ook bijzonder is de nieuwe expositie in ons Koetshuis, met werk van Twan de Vos, Pieter Vermeulen en Mariëlle Wintgens. Een kleurrijke compositie van schilderijen, gecombineerd met serene beelden.

Voor wie nog op zoek is naar een mooi en bijzonder kerstcadeau: de kunstwerken van deze kunstenaars zijn te koop. Onze museumwinkel heeft een ruim boekenaanbod op het terrein van de geschiedenis van Wageningen. Kijk voor meer informatie op de website.

www.casteelsepoort.nl.

advertentie
advertentie