Jeroen van der Grijn en Ed Dolphijn zijn zelf ervaren skiërs. Daarom kunnen ze klanten uitgebreid advies geven over wat het beste bij de wintersportwensen past. (foto: Kees Stap)
Jeroen van der Grijn en Ed Dolphijn zijn zelf ervaren skiërs. Daarom kunnen ze klanten uitgebreid advies geven over wat het beste bij de wintersportwensen past. (foto: Kees Stap)

Skibeurs Intersport Winners

Algemeen

Door Kees Stap

De winter nadert. Bij ons is de eerste nachtvorst al geweest. In de skigebieden elders in Europa is de eerste sneeuw gevallen. Veel mensen hebben de wintersportvakantie al geboekt. Nu is het moment om te kijken of het materiaal en de kleding nog in orde zijn. Daarom organiseert Intersport Winners komend weekend haar traditionele skibeurs.

WAGENINGEN Intersport Winners is hét adres in de wijde regio voor wintersportartikelen als ski’s, skischoenen, kleding, helmen en handschoenen. De eigenaren Jeroen van der Grijn en Ed Dolphijn vertellen wat de klanten op de skibeurs kunnen verwachten. “We organiseren de skibeurs al vele jaren in het laatste weekend van november en het laatste weekend van januari. We merken dat de mensen er echt op zitten te wachten. We maken er altijd drie gezellige dagen van. We toveren de kelder van de winkel om tot een echte skihut met bijpassende hapjes en drankjes.

Drie gezellige
dagen in de skihut

Tijdens de skibeurs krijg je mooie kortingen op het nieuwe materiaal en de kleding. Je kunt je ski’s of snowboard laten slijpen en waxen voor maar 12,50 euro. Heel bijzonder is onze tweedehands skibeurs. Mensen kunnen hun tweedehands ski’s, snowboards en skischoenen bij ons aanbieden. De verkopers krijgen een cadeaubon die ze in de winkel kunnen besteden. De kopers hebben voor een mooie prijs prima skimateriaal. Wie het kopen van skimateriaal nog even niet zit zitten, kan bij ons ook terecht om te huren.”

Van der Grijn en Dolphijn zijn net als hun medewerkers zelf ervaren skiërs. Daarom kunnen ze klanten uitgebreid advies geven over wat het beste bij de wintersportwensen past. Volgens Van der Grijn en Dolphijn zijn twee zaken de laatste jaren steeds belangrijker geworden; comfort en veiligheid. “Een goede functionele helm is tegenwoordig noodzaak. Wat nu enorm opkomt is de vizierhelm. Ideaal voor mensen met een bril, geen gedoe meer met een losse skibril. Op het gebied van comfort zie je dat de skischoenen steeds lichter worden.”

advertentie
advertentie