Afbeelding

Mis het niet! Popup shop Wat Wils 3

10 november 2018 om 14:07 Algemeen

Bent u nog op zoek naar een bijzonder cadeau voor Sinterklaas of kerst, verjaardag of zomaar? Dit is the place to be…….Popup-shop Wat Wils derde editie is vanaf zaterdag 3 november geopend. Een tijdelijke winkel vol moois om hebberig van te worden.

WAGENINGEN - Deze winkel is er tot en met 8 december. Het is een initiatief van Marieke Scheijgrond, Odylle Verkuijl, Thea Vos, Jacqueline van Bergeijk en Anja van Rennes in navolging van de succesvolle Wat Wils shop 1 en 2.
“Wij willen een positieve bijdrage leveren aan de aantrekkelijkheid en gezelligheid van onze Wageningse binnenstad en hebben onze collega kunstenaars, designers, ambachtslieden, sieradenmakers en kledingontwerpers uitgenodigd om de winkel te vullen. De deelnemende kunstenaars hebben divers werk ingebracht zoals schilderijen, tassen, kleding, keramiek, vazen, sieraden, meubels en nog meer verrassende objecten.” Een mooie en leuke cadeauwinkel met voor elk Wat Wils. Net even anders en uniek. In de winkel is steeds een deelnemende kunstenaar aanwezig. U vindt Wat Wils in de Hoogstraat 18, geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 12.00-17.00 uur, op koopzondagen van 13.00-17.00 uur.

advertentie
advertentie