Champagne actie voor Wageningen voor Duchenne

Algemeen

De leden van de Wageningse afdeling van de Tafelronde, een vereniging die vriendschap en persoonlijke ontplooiing bevordert en een bijdrage wil leveren aan de gemeenschap, zetten zich actief in voor serviceprojecten.

WAGENINGEN – Een van de activiteiten in het najaar is de champagne actie. Middels deze actie willen zij mensen een mooie champagne aanbieden voor de feestdagen tegen een vriendelijke prijs en daarnaast geld ophalen voor Wageningen voor Duchenne. Dit is een lokale stichting die zich inzet voor onderzoek en oplossingen voor deze spierziekte bij kinderen. Drie weken geleden zijn zij naar de Noord-Frankrijk gegaan om Simon Renard te bezoeken, een gepassioneerde champagnemaker die zij eind 2017 hebben leren kennen. Hij is een van de dertig champagnemakers in de champagnestreek die alle ambachten om een champagne te maken op zijn bedrijf uitvoert. Het telen van diverse druivenrassen, het maken van de wijn en uiteindelijk maakt hij hiervan de mooie champagne ‘Nomine Renard brut’.

Geïnteresseerden die deze champagne willen kopen, kunnen contact opnemen via www.rt66.ccvshop.nl of info@RT66.nl. De volledige opbrengst gaat naar Wageningen voor Duchenne.

advertentie
advertentie