Korfballers Wageningen af van hatelijke nul

1 oktober 2018 om 09:52 Algemeen

Wageningen - Door een verdiende uitzege bij Oost Arnhem is KV Wageningen eindelijk van de hatelijke nul af.

Beide ploegen hadden tot op heden nog niet weten te winnen dus er stond veel op het spel. De Wageningers speelden uitstekend en positief was dat bijna het gehele team tot scoren kwam. De blauwwitten hadden in het begin steeds het initiatief, maar tot 4-4 bleven de Arnhemmers nog in het spoor.

Na zo’n kleine tien minuten nam Wageningen het heft in handen en kon gaan rusten met een comfortabele voorsprong van 9-14. De tweede helft scoorde Oost Arnhem weliswaar steeds mee, maar de voorsprong die inmiddels was opgebouwd, werd niet meer uit handen gegeven. Eindstand 20-25.

Doelpuntenmakers; Michelle van den Tempel, Jeffrey van Huenen en Koen Kieft 5x, Jasper Broenink 4x, Wouter ter Maten 3x, Nena Ellermeijer 2x en Xanne Ketelaar 1x.

A.s zaterdag speelt Wageningen om half vier thuis tegen het nog ongeslagen KCC/SO Natural.