Kelly van Buiten. Foto: René Lagerwaard
Kelly van Buiten. Foto: René Lagerwaard (Foto: rene lagerwaard)

Badmintonster Van Buiten succesvol

Afgelopen week is badmintonster Kelly van Buiten uit Wageningen succesvol geweest op twee toernooien. Op het Master toernooi in Veendam wist ze in de singel de halve finale te bereiken. Later in de week speelde ze op de German international in Bonn waar ze in het gemengd dubbel wist door te dringen tot de kwart finale.

VEENDAM - Op 11 en 12 mei werd de Master SV Meteoor 2019 in Veendam gehouden. In de dames dubbel speelde Kelly met Daphne Jansen. De kwart finale was hier het eindpunt met een spannende drie setter. De singel begon Kelly met veel vertrouwen wat zich vertaalde in goede wedstrijden. In de halve finale moest ze het opnemen tegen haar trainingspartner Meike versteeg.

De eerste set werd nipt verloren met 22-24. De tweede set bleek Meike echter iets sterker waardoor Kelly eindigde op een gedeelde derde / vierde plaats. Op dinsdag werd alweer afgereisd met de nationale jeugd selectie naar Bonn om daar de German International te gaan spelen. Voor de singel wist Kelly zich op woensdag te kwalificeren voor het hoofdtoernooi. De eerste partij in het hoofdtoernooi moest ze echter het hoofd buigen voor de ervaren Manon Krieger uit Frankrijk.

In het gemengd dubbel speelde Kelly met Brian Wassink uit Hoofddorp. Met hard werken wisten ze in het internationaal krachtenveld knap door te dringen tot de kwart finale. Kelly blikt terug op een drukke maar mooie week met goede wedstrijden. Kijk voor meer informatie op de website.

www.kantjils.nl

Meer berichten