Afbeelding

Ik los graag technische problemen op

23 augustus 2017 om 09:38 Algemeen

In de ‘Estafette van Wageningen’ wordt iedere week een min of meer bekende Wageninger geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een andere Wageninger.
Deze week is Jan Weernekers aan de beurt.

Naam: Jan Weernekers.
Geboren: Op 13 september 1959 in Wageningen.
Woonplaats: Wageningen, een leuke, gezellige stad om te wonen. We wonen in het centrum met zijn leuke cafeetjes en restaurantjes. Eigenlijk is alles wat ik nodig heb, te vinden in Wageningen.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Al 35 jaar getrouwd met Corinne. Samen hebben wij drie kinderen: Leon is 28 jaar, Lars 27 en Maureen 25.
Hobby’s: In de winter ga ik graag skiën, het liefst met gezin en vrienden. Verder wandelen met ons hondje Lupo, fietsen doen we graag en in de zomer ben ik op de hei te vinden om te gaan vliegen met mijn zelfgebouwde modelbouwvliegtuigen. Dat doe ik samen met mijn zoons.
Opleiding: LTS, middenstandsdiploma, bedrijfsvoering en bedrijfsbeheer en diverse vak diploma’s.
Huidige beroep: Al dertig jaar zelfstandig ondernemer in Wageningen. Ik heb een onderdelencenter aan de Junusstraat.
Wat vind je leuk aan dit werk: Technische problemen oplossen. Sinds kort hebben we ook een servicepunt voor reparaties van tablets, smartphones en dergelijke en bruingoed. Ik vind het prettig om op mijn eigen wijze service te verlenen aan een divers publiek.
Verder actief: Gezien mijn vele hobby’s, kom ik tijd te kort om ook nog elders actief te zijn.
Stamcafé: Ik heb geen stamcafé. De keuze is groot in Wageningen. Ik zit graag op het terras/in het straatje bij Loburg; bij de Vlaamse Reus is het ook goed vertoeven.
Favoriete club: Onze dochter volleybalt in Rotterdam bij VCN. Komend jaar weer in de topdivisie. Daar gaan we regelmatig kijken.
Favoriete krant: De Gelderlander is een mooie mix van streek- en landelijk nieuws.
Favoriete CD/muziek: Tot grote ergernis van het gezin luister ik graag naar Boudewijn de Groot. Mijn interesse is breed en gelukkig is er Spotify om iedereen in de kamer te houden.
Favoriete sport: Skiën, fietsen en deltavliegen. Helaas doe ik dit veel te weinig.
Favoriete vakantieadres: Italië: vriendelijke mensen en super lekker eten. Ieder deel van Italië heeft zo zijn charmes.
Slecht in: Opruimen en koken, maar dat kan Corinne gelukkig goed.
Goed in: Rommel maken en smullen van lekker eten.
Hekel aan: Ik heb een hekel aan discriminatie in de ruimste zin van het woord.
Spijt van of over willen doen: Ik heb niet echt spijt van iets, ik ben tevreden met hoe mijn leven tot nu toe gelopen is.
Goede voornemens: Ik zou graag eens langer op vakantie te gaan. Geen kort weekje of weekend maar eens 14 dagen of langer achtereen.
Wat zou je ooit nog eens willen doen: Een fietsvakantie plannen.
Lelijkste plekje in Wageningen: De Stadsbrink vind ik niet echt een leuke binnenkomer voor Wageningen. Het nodigt voor mijn gevoel niet uit om de binnenstad te gaan verkennen.
Mooiste plekje in Wageningen: De dijk en de bergrand. Het uitzicht wordt bepaald door de weersomstandigheden en is dus elke dag weer anders, maar altijd mooi.
Estafettestokje gaat naar: Ron van Hair- inc.
Omdat: Ik benieuwd ben naar zijn beleving van het Wageningse als ondernemer.

advertentie
advertentie