Mennold Phelipa van Solidez (midden), Jack Kraijkamp en Kees Hopmans van Rotaryclub Wageningen-Bergpoort staan nu nog voor een lege Speelbus. Foto: Jack Kraijkamp
Mennold Phelipa van Solidez (midden), Jack Kraijkamp en Kees Hopmans van Rotaryclub Wageningen-Bergpoort staan nu nog voor een lege Speelbus. Foto: Jack Kraijkamp (Foto: )

Rotary steunt mobiele Speelbus met 2000 euro

WAGENINGEN - Rotaryclub Wageningen-Bergpoort heeft de opbrengst van haar jaarlijkse boekenmarkt dit jaar wederom geschonken aan De Speelbus. Een bedrag van maar liefst 2000 euro schenkt de Rotaryclub om de enkele maanden geleden gestolen skelters, fietsen en speelgoed te vervangen.

Deze mobiele sport- en spelbus, een onderdeel van stichting Solidez, is al jaren een succesvolle dienstverlening. "Vele basisscholen, kinderen, tieners en ook de wijk, buurt en verjaardagsfeesten genieten van De Speelbus", zegt Mennold Phelipa, projecthouder sportbuurtwerk. De bus is een zichtbaar element van beter omgaan met elkaar door jongeren en geeft jongeren kansen meer te participeren door hen in te zetten als sport- en spelbegeleiders.

Jack Kraijkamp, lid van Rotaryclub Wageningen-Bergpoort: "Wij hebben dit jaar, zeker na de diefstal, weer besloten De Speelbus een financiële injectie te geven. Wij vinden dit een fantastisch project dat begeleid wordt door zeer enthousiaste mensen." Solidez en haar sportcoaches bedanken de Rotaryclub voor dit geweldige initiatief.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden