Afbeelding

Wageningse Golf Club wint met 14-4

11 april 2017 om 15:02 Algemeen

WAGENINGEN - Afgelopen vrijdag vertrokken de golfers al vroeg richting Brabant. Ze speelden de tweede wedstrijd van dit seizoen in Wintelre, bij Eindhoven.

Na het succes van de eerste wedstrijd waren de verwachtingen hoog gespannen. Zou het dit keer weer lukken om te winnen en zo de eerste plaats op de ranglijst van de eerste klasse in te nemen?
In de ochtend werden de foursomes gespeeld. Bij foursoms spelen twee golfers tegen twee tegenstanders, waarbij twee spelers een team vormen en met één bal spelen. Om beurten slaan de spelers in een team af van de afslagplaats. Na een spannende strijd was de stand was de tussenstand toch nog 6-0 voor Wageningen. In de middag moesten zes singles gespeeld worden. Van deze zes singles werden er vier gewonnen en twee verloren. Hierdoor werd de eind uitslag gelijk aan de uitslag van vorige week, namelijk 14-4 voor Wageningen. Door dit resultaat staat Wageningen nu op de eerste plaats van de eerste klasse.
Als de volgende twee wedstrijden ook gewonnen worden, en de verwachtingen zijn hoog gespannen, dan zal de Wageningen er weer in geslaagd zijn om een kruisfinale te moeten spelen voor een plaats in de hoofdklasse van de NGF competitie voor kleine banen.

Kijk voor meer informatie op www.wageningsegolfclub.nl.

advertentie
advertentie