Burgemeester Geert van Rumund bedankt Martin Ruiter voor zijn kritische, maar constructieve bijdrage. Foto: Marjet van Veelen.
Burgemeester Geert van Rumund bedankt Martin Ruiter voor zijn kritische, maar constructieve bijdrage. Foto: Marjet van Veelen.

Afscheid van WOC-voorzitter Martin Ruiter

8 november 2016 om 18:25 Algemeen

Door Kees Stap

WAGENINGEN - Tijdens het Wagenings Ondernemers Café heeft Martin Ruiter alvast op informele wijze afscheid genomen als voorzitter van het Wagenings Ondernemers Contact (WOC). Volgende week legt Ruiter zijn functie als voorman van de Wageningse ondernemers na vijf jaar neer tijdens de ledenvergadering van het WOC.
Op de netwerkborrel werd Ruiter door diverse sprekers geprezen voor wat hij de afgelopen jaren heeft bereikt. Voormalig WOC-voorzitter Maarten van Hezik, Simon Vink van Wageningen UR, Ger Willems van FrieslandCampina en wethouder Dennis Gudden waardeerden Ruiter met name hoe hij de samenwerking tussen diverse partijen in Wageningen heeft bevorderd. Het oprichten van de W12, de twaalf grootste werkgevers in Wageningen, het samengaan van het businesscafé en de ondernemersborrel en de bijdrage in de discussie over de bereikbaarheid van Wageningen werden hierbij expliciet genoemd. Kritisch, maar altijd constructief, werd het optreden van Ruiter samengevat. Ruiter nam de lovende woorden dankbaar in ontvangst, maar benadrukte wel dat hij dit werk niet had kunnen doen zonder de inzet van zijn medebestuursleden. Die bestuursleden zijn overigens nog op zoek naar een opvolger voor Ruiter.

Kijk voor meer informatie op www.wocweb,nl

advertentie
advertentie