Ida Frentz, Klae Dekens en Lotte Westland in Schoonheidssalon Ida Frentz waar het deze vrijdag en zaterdag Open Huis is.
Ida Frentz, Klae Dekens en Lotte Westland in Schoonheidssalon Ida Frentz waar het deze vrijdag en zaterdag Open Huis is.

Open Huis bij Schoonheidssalon Ida Frentz

8 november 2016 om 18:17 Algemeen

Door Pauline Schakenbos

WAGENINGEN - Vrijdag 11 november van 17.00 tot 21.00 uur en zaterdag 12 november van 10.00 tot 16.00 uur houdt Schoonheidssalon Ida Frentz in Wageningen Noordwest op feestelijke wijze Open Huis.

Schoonheidsspecialiste Ida Frentz: “We werken normaal op afspraak, maar deze dagen kunt u binnenlopen met vragen, voor advies of om kennis te maken met de producten en behandelingen. Bovendien kunt u de hele maand november nog zonder afspraak aanbellen en staan we u graag te woord. Mocht u een drempel voelen om met uw vragen een schoonheidssalon binnen te stappen, dan is dit dus een goede gelegenheid.”

Schroom is echter niet nodig. De dames van de salon van Ida Frentz zijn zeer hartelijk, gastvrij en begripvol. Ida Frentz werkt inmiddels alweer 31 jaar als schoonheidsspecialiste in haar salon aan de Wim Sonneveldstraat 15 in Noordwest. Lotte werkt er sinds 2003 en Klae is drie jaar geleden in dienst gekomen. Beiden zijn acne specialist. Lotte heeft de opleiding ontharingstechnieken. Klae is Dermatologisch schoonheidsspecialiste en is bijna klaar met de specialisatie pedicure. Een goede huidverzorging en huidverbetering staat bij de schoonheidsspecialistes op de eerste plaats. Zij zijn een echt huidverbetering instituut. Make-up verzorgen doen zijn graag, maar het belangrijkste is een goede basis. Vooral met acne, jeugdpuistjes, is het belangrijk er vroeg bij te zijn. Ook voor een huid die veel zon en weer te verduren heeft, is onderhoud belangrijk. Conserveren is makkelijker dan herstellen.

Aanleiding voor de open dagen is de 60e verjaardag van het merk Babor. Ida heeft jaren geleden dit merk uitverkozen boven andere. “Het zijn niet alleen producten, maar het is een combinatie van behandelingen en producten, gebaseerd op research, gericht op mooi resultaat. Bovendien ruiken de producten lekker en voelen fijn aan.” Tijdens de open dagen demonstreren zij tevens een nieuwe behandelmethode voor pigmentvlekken, de spotreducer. Daarmee kunnen vlekken gereduceerd of weggehaald worden. Tijdens de open dagen kunnen belangstellenden de behandeling ervaren.

U kunt de hele maand november zonder afspraak langskomen tijdens de openingstijden. U vindt deze op de website. Speciaal vanwege het 60 jarig bestaan van het merk Babor (sinds 1956) is er een geschenkpakket voor 19,56 euro te koop vol verwenverrassingen. Een leuk idee voor de feestdagen.

Kijk voor meer informatie op www.idafrentz.nl.

advertentie
advertentie