Afbeelding

Het geheim van goede voeding

25 oktober 2016 om 18:02 Algemeen

Hoe zou het zijn om je topfit te voelen, te bruisen van energie en zin in het leven te hebben? Helaas is de realiteit meestal anders. Tegenwoordig gelooft men dat er een te kort is aan voedsel voor ons allemaal. Daarom wordt voeding gemanipuleerd, zodat het sneller en in grotere hoeveelheden geproduceerd kan worden. Het land wordt niet gerespecteerd, landbouw gronden raken uitgeput en groenten en fruit worden groen geoogst.

WAGENINGEN - Er zitten bijvoorbeeld ongeveer 300 verschillende goede voedingsstoffen in een tomaat die rijp geplukt is. Maar als die tomaat vijf dagen voordat hij echt rijp is, geplukt wordt, zitten die voedingsstoffen er niet in en komen er, los van de plant, niet meer in.
Kortom, gezonde voeding is niet meer zo gezond als dat het vroeger was. Bedrijven ontwikkelden supplementen om het gebrek aan voedingsstoffen aan te vullen, maar maakten deze op basis van teer, petroleum en gesteente. 95% van alle vitaminen en mineralen die verkocht worden zijn synthetisch.

Immuunsysteem

Ons immuunsysteem wordt gecreëerd door het voedsel dat wij eten en beïnvloed door toxische stoffen en stress. De cellen van je immuunsysteem beschermen en verdedigen je iedere dag. Wat voor soort immuunsysteem creëer jij? Ben je energiek? Slaap je goed? Ben je optimaal vitaal of zou dat beter kunnen?

Lezing

Heeft dit jouw interesse en wil je er meer over horen? Je bent van harte welkom om naar één (of beiden) van onze lezingen te komen. Op maandag 31 oktober is er een lezing die om 14.30 uur begint met thee en om 15.00 uur met een powerpoint presentatie in het Huis van de Wijk ‘De Nude’ aan de Kortestraat 2 in Wageningen. Ook op maandag 31 oktober wordt dezelfde presentatie gegeven om 19:30 uur, beginnende met koffie of thee en start om 20.00 uur met de lezing in het Huis van de Wijk ‘De Pomhorst’ aan de Pomona 562.
Deze gratis lezingen zijn strikt educatief en worden gegeven door Cathleen Beerkens samen met Babette van den Crommenacker.

Meer informatie

De contactpersoon is Annelies van den Berg, e-mail: anneliesholland47@gmail.com voor vragen/informatie.
Tijdens deze lezingen ontdek je oplossingen zoals welke granen beter zijn voor jou en je gezin. We introduceren ook een baanbrekende nieuwe wetenschap, Glycobologie. Deze wetenschap gaat over hoe onze cellen met elkaar communiceren en hoe wij ons immuunsysteem kunnen versterken.

advertentie
advertentie