Afbeelding

Nieuwe locatie ‘t Zuivelhoekje

23 oktober 2016 om 18:21 Algemeen

WAGENINGEN - Donderdag 27 oktober om 9.00 uur opent ‘t Zuivelhoekje kaas & wijn in Wageningen haar nieuwe winkel aan de Hoogstraat 92, het voormalige pand van de Hunkemöller.

Na ruim 15 jaar in het winkelpand aan de Bevrijdingsstraat tegenover Hotel de Wereld te hebben gezeten, vonden Peter Wissing en zijn zoon Arjan het tijd om te verhuizen naar een nieuw winkelpand op een andere prachtige locatie. Na een drukke periode van voorbereiding, ontwerp en het realiseren van de bouw en inrichting van de nieuwe winkel, die geheel voldoet aan de eisen van deze tijd, kijken zij met gepaste trots naar het resultaat. Het moderne winkelontwerp is zo opgezet dat de klant zelf de service kan bepalen die hij of zij wenst. Door het gebruik van natuurlijke materialen en authentieke elementen heeft de moderne winkel evengoed een ambachtelijke, karakteristieke uitstraling.

De opening van de nieuwe winkel laat ‘t Zuivelhoekje natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Om de opening te vieren krijgt iedere klant in de openingsweek een attentie en 20% korting op het gehele assortiment.

advertentie
advertentie