Martijn Vissers ambitie is Verenigde Naties

Algemeen

WAGENINGEN - Martijn Visser, biologiestudent in Wageningen, wil graag de Jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling bij de Verenigde Naties worden. Tot en met 24 oktober voert hij campagne en kan er op hem gestemd worden.

Door Pauline Schakenbos

Als Jongerenvertegenwoordiger wil hij zich de komende twee jaar inzetten om de mening van jongeren te verzamelen en zich sterk te maken voor hen. Martijn: “Jongeren kijken met frisse blik naar problemen en kunnen daarom met creatieve ideeën komen, maar jongeren worden vaak niet betrokken bij belangrijke beslissingen.” Martijn’s focus zal liggen op bewustzijn en verantwoordelijke consumptie. “Al mijn hele leven heb ik een enorme passie voor natuur, ik heb veel gereisd en in het buitenland gewoond voor mijn studie. De afgelopen twee jaar heb ik me ingezet voor natuurbescherming. Dit jaar heb ik samen met vier anderen een eigen organisatie opgericht: de REEFolution Foundation. We zijn in Kenia actief met het beschermen en herstellen van beschadigde kustgebieden. Ik wil bijdragen aan het klimaatbewustzijn van jongeren door ze te koppelen aan jongeren uit landen waar de gevolgen van klimaatverandering al duidelijk merkbaar zijn.

Om mijn ambities uit te kunnen voeren heeft Martijn stemmen nodig. Sms ‘Martijn’ naar 5040 of stem online op www.jongerenvertegenwoordigers.nl

advertentie
advertentie