Afbeelding

Start cursus TheaterSport

11 oktober 2016 om 09:59 Algemeen

WAGENINGEN - Theatersport is een improvisatievoorstelling in de vorm van een wedstrijd. Twee teams dagen elkaar uit tot het spelen van scènes. Zij geven aan wat voor soort scène zij gaan spelen en vragen aan het andere team om een soortgelijke spelvorm te kiezen. De ingrediënten van de scène – de karakters, de relatie tussen de karakters, de plaats van handeling, de inhoud, de stemming enzovoort – vragen de spelers aan het publiek. Met de suggesties van het publiek spelen de acteurs a l’improvise een (kort) toneelstuk.

Ook zin gekregen om te theatersporten? Doe mee met de cursus van Theatersport vereniging Liever Veul Bloemen! In een theatersport cursus leer je de basisbeginselen van theatersport. Aan bod komen de verschillende technieken en games die je helpen om te stralen als impro speler. Onder het motto ‘stralen door falen’ oefen je veel, samen met de andere cursisten. Een cursus waarin je veel lacht én leert. De cursus start woensdagavond 2 november in de Piekschool in Wageningen.
Kom vrijblijvend kijken op de 1e cursusavond en besluit daarna of je mee wilt doen! Meer info en aanmelden zie www.lieverveulbloemen.nl

advertentie
advertentie